Slooptechniek

Slooptechniek 2017-02-07T10:15:53+01:00

Slooptechniek en sloopwerkzaamheden

Vaak maakt het boren en/of zagen met diamant een onderdeel uit van de door De Jong te verrichten sloopwerkzaamheden. Omdat we in het verleden regelmatig de vraag kregen of wij in dat geval ook de volledige sloop voor onze rekening konden nemen is besloten om deze aparte kerntaak bij De Jong Projecten onder te brengen.

Inmiddels hebben we binnen onze afdeling slooptechniek veel expertise opgebouwd en bieden we een totaalpakket aan als het gaat om de aanneming van renovatie- of precisiesloop en asbestsanering.

De tijd dat slopen nog louter noeste handenarbeid betekende ligt gelukkig alweer enige tijd achter ons. Vandaag de dag beschikken we over modern en specialistisch materieel, gemotiveerde medewerkers en gecertificeerde onderaannemers, die het ons mogelijk maken om het selectief slopen als een totaalpakket aan te bieden.

Wij slopen uiteraard ook als er geen boor- en/of zaagwerk aan te pas komt. Kortom, één aanspreekpunt en de zekerheid dat de werkzaamheden worden uitgevoerd zoals u dat wellicht al van De Jong, als betonboringsbedrijf, gewend bent. Daarbij spreekt het voor zich dat ook op het gebied van slopen de kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen stevig binnen ons bedrijf verankerd liggen.

Neem contact op!