Liftdemontage

Liftdemontage 2017-02-07T10:15:53+01:00

Liftdemontagetechniek door de Jong

Steeds meer leveranciers van liften maken bij de vernieuwing van liftinstallaties gebruik van de liftdemontage expertise van De Jong. Als totaalleverancier verzorgen wij de demontagewerkzaamheden van de oude liftinstallatie, de bouwkundige aanpassingen ten behoeve van de nieuwe liftinstallatie en alle benodigde tijdelijke voorzieningen.

De medewerkers zijn opgeleid voor veilig werken rondom liftinstallaties en het veilig demonteren van liftinstallaties. Zo zijn de betrokken medewerkers volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van algemene lifttechniek en zijn ze geschoold in het veilig werken en het onderkennen van gevaren in en rondom liftinstallaties in het bijzonder.

De vernieuwing van liftinstallaties vereist een grondige voorbereiding en organisatie. De planning en belangen van alle betrokken partijen dient naadloos op elkaar aan te sluiten. Vaak een arbeidsintensieve bezigheid. Door alle benodigde werkzaamheden bij De Jong onder te brengen heeft u slechts één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk.

Neem contact op!