Over ons

/Over ons
Over ons 2019-02-18T17:01:03+01:00

Van pionier tot totaalleverancier

Veel opdrachtgevers kennen De Jong als Nederlands oudste specialist op het gebied van betonboor- en zaagtechniek en dat willen we uiteraard graag zo houden. In 1965 introduceerden wij een voor Europa nieuwe techniek in de bouw, namelijk het boren met diamant. Daarmee was een nieuw vak, dat van betonboorder, geboren. Vanaf dat moment heeft de techniek van het boren en zagen met diamant een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Binnen deze dynamische en specialistische markt vervullen wij sinds 1965 een voortrekkersrol. Als pionier hebben wij vaak aan de wieg gestaan van innovatieve technologieën die destijds voor onmogelijk werden gehouden maar die vandaag de dag gemeengoed zijn. Er is dan ook geen boor- en zaagspecialisme te bedenken die niet door De Jong wordt uitgevoerd.

Maar De Jong doet tegenwoordig véél meer dan alleen boren en zagen met diamant.

In de afgelopen jaren is er ook bijzonder veel expertise opgebouwd op een aantal andere specialistische vakgebieden. Opdrachtgevers uit de bouw en industrie weten daarom ook steeds vaker de weg naar De Jong te vinden als het gaat om:

  • Slooptechniek
  • Fundatietechniek
  • Verankeringstechniek
  • Liftdemontagetechniek

Maar ondanks al die ontwikkelingen in de achter ons liggende jaren is er één ding onveranderd gebleven. Onze dienstverlening aan u blijft mensenwerk waarbij de aandacht voor u als opdrachtgever centraal staat en waarbij we hechten aan een goede advisering, het nakomen van afspraken en vooral persoonlijke contacten.

De toegevoegde waarde van De Jong Group N.V.

Gemotiveerde en goed opgeleide specialisten, één aanspreekpunt, een landelijke dekking door steunpunten in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Almelo, modern materieel, een strakke planning, goede service en niet in de laatste plaats concurrerende tarieven, voor het vakkundig en adequaat uitvoeren van een grote diversiteit aan bouwkundige werkzaamheden in binnen- en buitenland, maken De Jong tot een veelzijdige en betrouwbare partner. Zo willen we vooral bijdragen aan de versterking van het kwaliteitsimago van onze opdrachtgevers.

Dat is wat wij bedoelen met “De toegevoegde waarde van De Jong”.

Neem contact op!