Diensten

Diensten 2017-02-07T10:15:34+01:00

de-jong-infrastructuur

Onze diensten

De Jong Infrastructuur is gespecialiseerd in betonboortechniek en zaagtechniek gericht op vliegvelden, wegen en algemene infrastructuur.

Asfaltzagen

In de wegenbouw is een flexibele dienstverlening essentieel. De self supporting beton- en asfaltzaagspecialisten van De Jong staan daarom dag en nacht voor u klaar en beschikken over moderne materieel waaronder krachtige beton- en asfaltzaagmachines en een eigen koelwatervoorziening. Daarnaast hebben ze boorapparatuur tot Ø 130 mm aan boord voor het boren van bijvoorbeeld putwanden.  (Zaagdiepte max. 50 cm)

Zagen van bochten

U kunt ook bij De Jong Infrastructuur ook terecht voor het zagen van bochten en rotondes in asfalt en klinkers. Afhankelijk van de te zagen diepte kan dit al vanaf een straal van twee meter.

Zagen van dubbele voegen in klinkers

Een kostenbesparende zaagtechniek die steeds vaker wordt toepast is het in één zaaggang realiseren van twee, 100% evenwijdige, zaagvoegen in klinkers voor het aanbrengen van (weg-) markering. Hierdoor wordt het knippen van markeringsklinkers overbodig en past het straatwerk altijd als een strak maatpak.

Neem contact op!