Diensten

Diensten 2017-02-07T10:30:12+01:00

diensten-de-jong-betonboringen

Onze diensten

De Jong Betonborenboringen is onderdeel van De Jong Betonboringen B.V. Wij zijn al sinds 1965 bekwaam in het vak van betonboren, asfaltzagen en betonzagen. Hiernaast zijn wij ook hét adres voor het leveren van chemische of mechanische ankers en het aanbrengen van verankeringen.

Betonboortechniek

We boren snel, vakkundig en tot op de millimeter nauwkeurig in zowel (gewapende) beton, asfalt, (natuur-)steen en andere harde materialen. Op iedere gewenste plaats en diepte, onder iedere gewenste hoek en volgens de laatste stand der techniek. Lees hier meer over betonboortechniek door De Jong.

Verankeringstechniek door De Jong

Het leveren en monteren van een grote diversiteit aan chemische en mechanische verankeringen, stekken en draadeinden maakt een belangrijk onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden van De Jong Groep. Ook kunnen opdrachtgevers bij De Jong terecht voor advisering over de toepassingsmogelijkheden van chemische en mechanische verankeringen. Lees hier meer verankeringstechniek.

Zaagtechniek

Ook voor het nauwkeurig verticaal, horizontaal en diagonaal zagen van onder andere (gewapende) beton, asfalt, (natuur-)steen en overige harde materialen beschikt De Jong over de juiste expertise en ervaring. Zelfs bochten in asfalt kunnen gezaagd worden vanaf een radius van 1,5 M. Lees hier meer over onze dienstverlening op het gebied van zaagtechniek.

Neem contact op!